undervogn

Hos Sejers Autoservice står vi glædeligt klar til at servicere dig og din bil. Herunder finder du priseksempler på diverse services vi udfører på din bil.

30 25 26 79

undervogn

Hos Sejers Autoservice går vi op i faglig stolthed og investerer derfor løbende i det nyeste og bedste udstyr der er på markedet.

Noget af vores udstyr:

ALTUS kombineret støddæmper og bremseprøvestand.

Få kontrolleret din bils støddæmpere og bremser på samme tid.

Bilens støddæmpere bliver slidte og har ikke kun indvirkning på komforten men også på sikkerheden. Ved slidte støddæmpere nedsættes vejgrebet og dermed bliver bremselængden længere og styreevnen dårligere.

En bils støddæmpere er kun lavet til at kunne holde omkring 80.000 km, så har din bil nået denne kilometerstand så anbefaler vi at få det kontrolleret.

Vi er et af de meget få værkstedet på Bornholm som kan teste bilens støddæmpere.

Samtidig med at du får en støddæmpertest kan vi også kontrollere bremsekraften og skævbremsning, hvilket synshallen også gør når din bil skal til syn.

4-Hjulsudmåling med Hunter Hawkeye.

En sporing er ikke bare en sporing – Hos os kan vi med Hunter Hawkeye 4hjulsudmåle din bil med det avancerede 4-kamera 3D hjul- og karosseriudmålingsanlæg fra Hunter. 

Ved udskiftning og/eller adskillelse af dele i bilens styretøj anbefaler vi altid en 4hjulsudmåling. 

Ved f.eks. skævslidte dæk eller hvis bilen har en tendens til at trække til siden er det en god idé at få bilen 4hjulsudmåling.

Vi har en online database på alle biler og kan derfor justerer alle biler. 

En 4hjulsudmåling inkl. justering tager normalt mellem 15 minutter og 1 time, dette kan vi klare til 995,- (max varighed 1 time)

services og priser

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig og din bil.

Book tid

Kontakt os gerne i dag så vi kan kigge nærmere på din bil når det passer dig bedst - vi tilbyder
altid gratis lånebil.

Kontakt

telefon

30 25 26 79